نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان پرورشی افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]
  • آبزی پروری شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
  • آبزی پروری معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • آبزی پروری در آب لب شور پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
  • آب‌های جنوب کشور بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • آرتمیا ارومیانا غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 51-58]
  • آلودگی بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
  • آمیخته تریپلویید مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
  • آنتی‌اکسیدان طبیعی بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • آنتن منشعبان ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب ‌انزلی‌ [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]

ا

  • احتیاجات غذایی مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]
  • ایران شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
  • ارزیابی حسی تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
  • ارزش تغذیه ای ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • استان گیلان بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
  • استراتژی مدیریتی ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • اسیدچرب ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • اطلس پلانکتون ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب ‌انزلی‌ [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]

ب

  • بافت خوراکی عضله شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
  • بتائین کاربرد بتائین در افزایش رشد و بهبود سیستم ایمنی در تغذیه بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 1-12]
  • بررسی بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
  • برگرتلفیقی ماهی تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
  • بقا اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]
  • بقاء تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
  • بیماری باکتریایی مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
  • بیماری عفونی مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]

پ

  • پراش اشعه ایکس استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
  • پراکنش ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب ‌انزلی‌ [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • پرورش بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • پرورش شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
  • پرورش ماهیان گرم آبی موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
  • پیشگیری ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]

ت

  • تاسماهی ایرانی غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 51-58]
  • تالاب انزلی شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
  • تالاب انزلی ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب ‌انزلی‌ [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • تالاب انزلی ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • تخم ماهی ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
  • ترکیبات فعال زیستی معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • تغذیه افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]
  • تفریخگاه ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]

ح

  • حد مجاز تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]

خ

  • خاصیت دارویی بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]

د

  • دیپلویید مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
  • دریای خزر وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
  • دیورون تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]

ر

  • رشد تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
  • رشد کاربرد بتائین در افزایش رشد و بهبود سیستم ایمنی در تغذیه بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 1-12]
  • رودخانه کرگانرود بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
  • روشهای تولید افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]

ز

  • زی فن مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
  • زمان ماندگاری تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • زنده‌مانی تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
  • زئوپلانکتون وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
  • زئوپلانکتون ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب ‌انزلی‌ [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]

س

  • سواحل انزلی وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
  • سوخت‌های فیزیولوژیک اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]

ش

  • شاخص های میکروبی تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
  • شاخص وزنی غدد جنسی، شاخص وزنی گناد برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
  • شاه میگو مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
  • شاه میگوی آب شیرین شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
  • شیرونومیده افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]

ض

  • ضدعفونی کننده ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
  • ضریب کرونباخ موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]

ع

  • عصاره معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • علف کش تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
  • عمرماندگاری تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
  • عملکرد‌ بیوشیمیایی مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]

غ

  • غذادهی محدود اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]
  • غذای زنده افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]
  • غذای زنده غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 51-58]
  • غنی سازی غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 51-58]
  • غنی سازی تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]

ف

  • فایتوبیوتیک معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • فاکتورهای رشد پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
  • فراسنجه‏های خون‏شناسی و بیوشیمیایی کاربرد بتائین در افزایش رشد و بهبود سیستم ایمنی در تغذیه بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 1-12]
  • فلزات سنگین شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
  • فیلماهی کاربرد بتائین در افزایش رشد و بهبود سیستم ایمنی در تغذیه بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 1-12]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
  • قزل آلای رنگین کمان ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
  • قزل آلای رنگین‌کمان تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]

ک

  • کارایی غذا کاربرد بتائین در افزایش رشد و بهبود سیستم ایمنی در تغذیه بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 1-12]
  • کپورنقره ای تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
  • کپور نقره ای مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
  • کپور نقره ای تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
  • کیتین استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
  • کلیفرم بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
  • کیلکا تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
  • کلوچه ماهی تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • کمی و کیفی غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 51-58]
  • کنسانتره پروتئین تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • کنسانتره پروتئین ماهی(FPC) تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]

گ

  • گرسنگی اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]
  • گونه وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]

ل

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]

م

  • ماده موثره معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR) استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
  • ماکارونی تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
  • ماهی آزاد خزر مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
  • ماهی آزاد دریای خزر پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
  • ماهی اسبله شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
  • ماهی اسبله، تالاب انزلی، تولید مثل، شاخص فربهی برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
  • ماهی سفید استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
  • ماهی سیم تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • متابولیت ثانویه معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • متابولیسم مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]
  • مدیریت تغذیه اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]
  • میکروسکوپ الکترونی پویشی (SEM) استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
  • میگو Macrobrachium nipponense ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • مینیاتور مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
  • مواد معدنی مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]
  • موانع اقتصادی موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
  • مولد سازی مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
  • مولدین مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]

ن

  • نانو ذره آهن تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
  • ناهنجاری های گلبولی مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]

و

  • ویرمی بهاره مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]